Scalp 5000
0 Reviews | Review toevoegen

Het exclusieve apparaat voor micropigmentatie. Uitgerust met een speciale scalp-roller, die is uitgerust met 56 fijnste naalden.

Gewicht   

0,800 KG

Standaard levertijd

3-7 werkdagen

€ 2.650,00 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Scalp micropigmentatie apparaat ook geschikt voor permanent make-up. Het digitale systeem zit in een met laser vervaardigde zware aluminium behuizing. De operationele handgreep bevat een krachtige en stille motor. De luchtvaartstandaardmotor biedt voldoende kracht om de grote combinatie van naald die SOH heeft ontwikkeld, aan te drijven. Het handvat en de integrale naalden helpen om scherpe en strakke lijnen te creëren. De naald gaat op en neer in hetzelfde punt en er zijn geen afwijkingen van het gewenste ontwerp. Met de hendel kan de hoogte van de naalden worden aangepast om de verschillende behandelingen te ondersteunen. Het pedaal bestuurt de werking van de motor en maakt uw handen vrij zodat u een nauwkeurige behandeling kunt uitvoeren. Wanneer de motor stopt, gaat de naald terug naar zijn plaats, dus als hij de kleur aanneemt, blijft de naald intact en is de cliënt tijdens de behandeling niet gewond. 
Leveringsomvang:
- Draagbaar etui
- Regeleenheid
- Voetpedaal
- Stekker
- Handstuk
- SOH Roller
Specificaties:
- Gewicht: 770 gram
- Snelheidsaanpassing: 100-200 mogelijk
- hoogte: 30 mm
- lengte: 170 mm
- breedte: 175 mm
- 12 volt
- 1,5 AMP
           

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.