HARDINXVELD-GIESSENDAM

Foto

Jurgita, trainer/ distributeur van Gaube Kosmetik en Scalp Optic Hair in Nederland. Eigenaresse van schoonheidssalon "PMU&Derma Studio"

Jurgita is gediplommerde schoonheidsspecialiste, trainer voor permanent make-up, scalp pigmentatie, meso/ mesosoft , medischepigmentatie, wimperstyliste. Ze geeft zelf ook lessen. Na het afronden van een opleiding of training heeft u een certificaat met waarde in handen

SPRANG-CAPELLE

Foto

Jeeke, gediplomeerde schoonheisspecialiste, eigenaresse van schoonheidsalon "Jeeke de Jong huidverzorging" en permanent make-up artist.

Wenkbrauwen, eyeliners en hoofdhuid tatoeëren was niet het eerste waar ik aan dacht toen ik begon met de schoonheidssalon, toch ben ik begonnen met tatoeëren en geniet zo ontzettend van de blije gezichten van de mensen die dit bij mij ondergaan.
Zo trots als je een kale kruin met tatoeëren kunt laten verdwijnen en iemand weer prachtige volle wenkbrauwen kunt geven.
De tijden zijn verandert sinds 1989, het jaar dat ik het diploma schoonheidsspecialiste haalde, het is zo ontzettend leuk om mee te groeien met alle nieuwe ontwikkelingen in huidverzorging, dit maakt ons vak ook zo leuk!

VEENENDAAL

Foto

 

Liana, eigenaresse/founder van Boss Factory en eigenaar van "Liana's hous of beauty".
Is al 10 jaar actief als eigen ondernemer ( gediplomeerd schoonheidspecialiste/ NGS sportmasseur/ wimperstyliste) met verschilende specialisaties
De laatste jaren heeft Liana haar krachten gebundeld met ondernemets om haar heen en dit verwerkt in mooie opleidingen, omdat ze heeft ervaren dat de opleidingen waaraan ze had deelgenomen, kwalitatief tegenvielen. Liana is haar eigen opleidingsinstituut gestart, waarbij een op maat gemaakte training / opleiding kan worden verzorgd!