Gaube Kosmetik

GAUBE® is meer dan alleen een merk. Het is een bedrijf met sterke wortels, ethiek en een werkende filosofie welke op één groot principe is gebouwd: Kwaliteit met hoge normen.

GAUBE® is rond 1987 opgericht. In die tijd zijn wij begonnen met de groothandel van cosmetica en make-up. We namen de vertegenwoordiging van crèmes en vestigden een zeer succesvolle marketing en distributie van producten. In het jaar 1990 werd het assortiment uitgebreid met permanente make-up. Dat is de reden waarom Gaube Kosmetik de oudste school van permanent make-up is. In datzelfde jaar, verkocht Gaube de eerste permanent make-up producten van hoge kwaliteit. 

Vandaag de dag bieden wij een breed scala aan goederen (tot 2000 producten) voor de lokale dealers in het assortiment cosmetica, make-up, wimperextension, alsmede natuurlijk ook een breed scala aan geavanceerd onderwijs en cursussen voor schoonheidsspecialisten. 

Iedereen in onze team is een specialist in zijn/haar eigen vak. Regelmatige coaching, interdisciplinaire trainingen en updates leggen de basis voor ons bedrijf. We hebben de ruimte opgebouwd om nieuwe ideeën te creëren en op deze manier elk proces te optimaliseren. We kunnen met trots zeggen dat we belangrijk zijn geweest in het opzetten van het beroep van micropigmentatie in de afgelopen 30 jaar. Welkom in de GAUBE® wereld, we zijn verrukt om u aan boord te hebben!

Foto