Gaube Kosmetik

GAUBE® is meer dan alleen een merk. Het is een bedrijf met sterke wortels, ethiek en een werkende filosofie welke op één groot principe is gebouwd: Kwaliteit met hoge normen.

GAUBE® is rond 1987 opgericht. In die tijd zijn wij begonnen met de groothandel van cosmetica en make-up. We namen de vertegenwoordiging van crèmes en vestigden een zeer succesvolle marketing en distributie van producten. In het jaar 1990 werd het assortiment uitgebreid met permanente make-up. Dat is de reden waarom Gaube Kosmetik de oudste school van permanent make-up is. In datzelfde jaar, verkocht Gaube de eerste permanent make-up producten van hoge kwaliteit. 

Vandaag de dag bieden wij een breed scala aan goederen (tot 2000 producten) voor de lokale dealers in het assortiment cosmetica, make-up, wimperextension, alsmede natuurlijk ook een breed scala aan geavanceerd onderwijs en cursussen voor schoonheidsspecialisten. 

Iedereen in onze team is een specialist in zijn/haar eigen vak. Regelmatige coaching, interdisciplinaire trainingen en updates leggen de basis voor ons bedrijf. We hebben de ruimte opgebouwd om nieuwe ideeën te creëren en op deze manier elk proces te optimaliseren. We kunnen met trots zeggen dat we belangrijk zijn geweest in het opzetten van het beroep van micropigmentatie in de afgelopen 30 jaar. Welkom in de GAUBE® wereld, we zijn verrukt om u aan boord te hebben!

PMU & Derma Studio

PMU&Derma studio is een jong dynamisch bedrijf, opgericht in 2015.  Sinds 2016 hebben  wij een brede klantenkring opgebouwd. Wij zijn een Nederlandse bedrijf dat een partnership heeft met het Oostenrijkse bedrijf Gaube Kosmetik. Wij staan ingeschreven bij de KVK en onze voertaal is Nederlands.

Waar wij bij de klanten bekend om staan is onze uitstekende service. Ook onze eerlijke prijzen voor hoge kwaliteit producten zijn een reden voor veel klanten om bij ons terug te keren.

Bij ons kan je terecht voor jouw bestelling zoals je wilt! Kleine of grote bestellingen of uitgebreide behandelingen, bij ons kan het allemaal.

Je kan bij ons betalen via overboeking, Ideal, DIRECT-banking, Paypal en CreditCard (MasterCard, American Express, Visa)

Mocht je nog vragen hebben dan kan je gerust contact met ons opnemen.

Lieve groet en veel plezier op onze webshop! 

Jurgita Germaniene
Coördinator webshop en eigenaar van de PMU&Derma Studio
T: (06) 19 74 73 01